Flera kommuner och skolor väljer nu att modernisera sin elevhälsa med Allbry

lera kommuner och skolor väljer nu att modernisera sin elevhälsa med Allbry

Allbry som är marknadsledande inom digital elevhälsa har nu stiftat avtal med flera framstående kommuner och skolor för att förstärka insatserna för elevhälsan. Bland de nyförvärvade kommunerna finns bland andra Valdemarsviks kommun och Askersunds kommun.

– Vi är entusiastiska över våra nya partnerskap med Valdemarsvik kommun och Askersunds kommun. Det är en bekräftelse på vårt engagemang för att skapa meningsfulla och effektiva lösningar för att stärka elevhälsan inom utbildningssektorn,” säger Cem Celepli Atci, VD på Allbry.

Allbrys digitala elevhälsoplattform samt digitala kuratorstjänst omfattas av digitala bokningsmöjligheter, flexibla kommunikationsvägar samt effektiva digitala verktyg för statistik och det systematiska arbetet. Genom att komplettera den fysiska elevhälsans insatser med digitala insatser möjliggörs en tillgänglig elevhälsa för alla elever. 

– Våra tjänster fokuserar på att skapa en säker och stödjande miljö för eleverna. Genom att samarbeta med dessa kommuner och skolor strävar vi efter att främja ett positivt skolklimat och bidra till en övergripande förbättring av utbildningssystemet, tillägger Cem Celepli Atci.

Allbry ser fram emot att inleda sina nya samarbeten för att främja en hälsosam och trygg miljö för alla elever. 

?>