Allbry finns på plats under SETTdagarna

Allbry finns på plats under SETTdagarna

SETTdagarna är Skandinaviens främsta mötesplats för långsiktigt och innovativt lärande. Sedan 2012 har man skapat ett sammanhang för skolans funktioner att mötas för att hitta nya moderna metoder som främjar lärandet. Allbry ser fram emot att delta under SETTdagarna och inhämta ny kunskap samt möta alla engagerade deltagare.

Allbry finns på plats i monter J:41

Fär Allbry är SETTdagarna en självklar mötesplats för möjlighet till nära samtal med skolans viktigaste funktioner, liksom inhämtning av ny kunskap och inspiration. Allbry kommer finns på plats i monter J:41 och kommer bland annat till att visa upp några nya smarta funktioner i plattformen. Vi ser fram emot besök och samtal om hur vi skapar en modern och digitalt tillgänglig elevhälsa. 

Allbrys VD och grundare Cem Celepli Acti har även blivit inbjuden att gästa Ateas monter. Här kommer Cem presentera Allbry närmare samt öppna upp för samtal med fokus på mobila arbetssätt och lärande. Ni hittar Allbry i Ateas monter på tisdagen den 18/4 kl 9.45 samt onsdagen den 19/4 kl 12.00.  

Cem tar även plats i Skolons paneldebatt som behandlar digital elevhälsa. Paneldebatten hålls på torsdagen den 20/4 kl 11.10. 

Vi hoppas att vi ses under SETTdagarna

?>